web analytics

Politieserie Chicago P.D. te zien bij Fox

Chicago P.D.
Al een tijdje zend Fox de brandweerserie Chicago Fire uit, nu gaan ze ook de spin-off uitzenden: politieserie Chicago P.D.

In Chicago P.D. vormen we twee teams van het Chicago Police Department. De agenten in uniform die patrouilleren en straatmisdaden bestrijden en de inlichtingendienst, die zich richt op de grote misdrijven zoals de georganiseerde misdaad, drugshandel en moordaanslagen.

Aan het hoofd van het team staat sergeant Hank Voight (Jason Beghe) die bezig is om de crimaliteit in Chicago te bestrijden. Hij geeft leiding aan detective Antonio Dawson (Jon Seda) die zich iets meer aan de regels houd. Jay Halstead (Jesse Lee Soffer), een jonge detective die in het leger heeft gevochten in het Midden-Oosten. Zijn partner is Erin Lindsay (Sophia Bush), die met de hulp van Voight weer op het rechte pad is gekomen. Alvin Olinsky (Elias Koteas) is een ervaren undercoveragent en vertrouwenspersoon van Voight. Zijn partner is Adam Ruzek (Patrick John Flueger), die als kadet net van de politieschool afkomt.
Kim Burgess (Marina Squerciati) is blij met haar baan als agent die patrouilleerd, maar haar droom is toch om detective te worden. Haar partner is Kevin Atwater (LaRoyce Hawkins), een charismatische agent die graag feesten geeft. Sheldon Jin (Archie Kao) is de detective die gaat over de computerzaken en surveillancebeelden. Bureausergeant Platt (Amy Morton) houd iedereen scherp met nieuwe orders en commentaar.

Chicago P.D. is vanaf woensdag 26 november om 22:00 op Fox te zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven