Papadag bij NPO3

PapadagVanaf 29 november is bij de AVROTROS op NPO3 de Nederlandse serie Papadag te zien. De serie telt acht afleveringen.

In de serie volgen we zes mannen die zo goed en kwaad als ze kunnen het (aankomend) vaderschap te combineren met hun werkend bestaan. De vaders verschillen nogal, maar hun kinderen en eigen onvermogen hebben ze gemeen. Ze vinden steun bij elkaar en delen zij op hun papadag lief en leed bij de zandbak in het park.

We volgen de vloggende Bouzian, alias DJ Booz (Hassan Slaby) die zijn leven helemaal heeft moeten omgooien als zijn vriendin hem met hun pasgeboren zoontje achterlaat. Werkeloze bankier Louis (Hajo Bruins) die elke dag voor zijn drie maanden oude dochter zorgt. Martijn (Guido Pollemans) is politiek correct en super degelijk en nog net iets zorgzamer dan zijn vrouw voor hun adoptiezoon Kofi. Ronnie (Ruben van der Meer) is elektricien die met frisse tegenzin één dag in de week op zijn kinderen past om zijn mantelzorgende vrouw Monique (Imanuelle Grives) te ontlasten. Thijs (David Lucieer) komt naar de zandbak om zich voor te bereiden op zijn toekomstige rol als vader, want zijn Syrische vriend Sadiq (George Tobal) wil vader worden, maar Thijs aarzelt. Maar als hij toch overstag gaat moeten ze de juiste vrouw vinden om moeder te worden van hun ongeboren kind.

Papadag is vanaf 29 november elke woensdag te zien om 20:25 bij NPO3

Lees ook:

Redactie