NPO2 herhaalt tragikomische Volgens Robert

Over RobertVanaf vrijdag 28 augustus wordt op NPO2 de tragikomedie Volgens Robert herhaald. In deze serie volgen we huisarts Robert met een midlifecrisis. Goed moment om te kijken, want het tweede seizoen, dat de naam heeft Volgens Jacqueline wordt in november uitgezonden.

In de serie staat huisarts Robert Finkelstein (Peter Blok) centraal. Hij wordt door zijn vrouw Jacqueline (Jacqueline Blom) uit het huis gezet nadat zij hem vijfentwintig jaar lang heeft geassisteerd in de praktijk. Daar stopt ze ook meteen mee. Dokter Fink staat er dan helemaal alleen voor.

In acht afleveringen zien we hoe Robert uit zijn georganiseerde en beschermde leven wordt gegooid en de wereld opnieuw moet ontdekken. Hij worstelt zich door zijn midlifecrisis heen, maar zijn ex-vrouw bemoeit zich nogsteeds met zijn leven, heeft de jonge minnares Jasmijn (Hannah Hoekstra) ook zijn aandacht nodig, net als zijn patiënten. Gelukkig kan hij bij zijn psychotherapeute Lea Dudok (Tjitske Reidinga) terecht bij wie hij alles deelt.

Volgens Robert is te zien vanaf vrijdag 28 augustus om 23:15 op NPO2.

Lees ook:

Redactie