web analytics

Nine Perfect Strangers bij Amazon Prime Video

Nine Perfect StrangersVanaf vrijdag 20 augustus is bij Amazon Prime Video wekelijks de Amerikaanse serie Nine Perfect Strangers te zien.

De serie begint als er negen mensen naar het wellnesscentrum Tranquillum House gaan in het noorden van Californië. Ze hebben allemaal een vorm van trauma of een ander onbehagen waar ze aan willen werken. Zo zijn Napoleon (Michael Shannon) zijn vrouw Heather (Asher Keddie) en dochter Zoe (Grace Van Patten) er om aan de rouwverwerking te werken. Jessica (Samara Weaving) en Ben (Melvin Gregg) hopen op een laatste kans om hun huwelijk te redden. Succesvolle schrijfster Frances (Melissa McCarthy) is er na verschillende blunders, ex-atleet Tony (Bobby Cannavale) worstelt met zijn verslaving, Carmel (Regina Hall), een vrouw die nog steeds last heeft van het vreemdgaan van haar man, en dan is er ook nog Lars (Luke Evans), die zijn eigen reden heeft om daar te zijn.

Hun proces wordt overzien door verschillende medewerkers, waaronder Yao (Many Jacinto) en Delilah (Tiffany Boone), maar de gasten zijn persoonlijk gekozen door Masha (Nicole Kidman), die als doel heeft om iedereen beter te maken, al heeft ze daar eigenaardige methodes voor.

Nine Perfect Strangers is vanaf 20 augustus te zien bij Amazon Prime Video

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven