Netflix met Tidelands, Osmosis en The Witcher

NetflixNetflix heeft hun eerste Australische serie aangekodigd, een bovennatuurlijke crimedrama met de naam Tidelands. De serie telt tien afleveringen en volgt een voormalig crimineel die teruggaat naar een klein vissersdorp. Daar spoelt het lichaam aan van een visser en moet ze achter de geheimen van het dorp komen terwijl ze de vreemde inwoners onderzoekt: een groep gevaarlijke half-Sirens en half-mensen die Tidelanders heten.

Netflix kondigt ook de Franse sci-fi drama Osmosis aan van acht afleveringen. De serie speelt zich af in de nabije toekomst van Parijs waar een dating-app de perfecte match van 100% kan vinden en dus een soulmate. Maar er is een prijs die je moet betalen als een algoritme kan bepalen wie je voor altijd en eeuwig zal liefhebben en technologie diep in je bewustzijn kan komen.

Ook is de streamingsdienst bezig met The Witcher, gebaseerd op de acht boeken van Poolse schrijver Andrzej Sapkowski. In deze beoken volgen we witchers, jagers die op jonge leeftijd bovennatuurlijke krachten ontwikkelen om zo tegen monsters te vechten. De serie is eerder ookal gemaakt als computerspel.

Lees ook:

Redactie