web analytics

NCIS:New Orleans seizoen 7 bij Net5

NCIS New OrleansVanaf zaterdag 6 februari is bij Net5 het zevende seizoen te zien van de Amerikaanse serie NCIS:New Orleans. Dit seizoen telt zestien afleveringen.

Het zevende seizoen van NCIS:New Orleans begint een paar weken na Mardi Gras en de stad begint de gevolgen van de coronapandemie te merken. Pride (Scott Bakula) stuurt Tammy (Vanessa Ferlito) en Carter (Charles Michael Davis) naar een humanitair schip voor de kust om daar een verdachte dood te onderzoeken. Daar ontdekken ze dat sommige bemanningsleden corona hebben. In New Orleans is Wade (C. C. H. Pounder) geschokt door de vele lichamen in het mortuarium en Khoury (Necar Zadegan) kan haar dochter niet zien omdat die met haar vader vast zit in Europa door de uitbraak.

In andere afleveringen zien we dat een NOPD-officer is vermoord en moet het team het opnemen tegen een groep corrupte agenten als ze ontdekken dat het slachtoffer een getuige was in verschillende zaken. Een andere zaak is de dood van een persoon die de sleutel heeft tot informatie over een geheime superbatterij, en wordt er een mysterieuze torpedo onderzocht.

Het zevende seizoen van NCIS:New Orleans is vanaf 6 februari elke zaterdag om 20:30 te zien bij Net5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven