web analytics

NBC bestelt Chicago Med, Blindspot en Heartbreaker

NBCDe Amerikaanse zender NBC is er snel bij: ze hebben al drie series bekend gemaakt die ze in het seizoen 2015-2016 gaan uitzenden. Het zijn twee medische dramaseries en een soort kruising tussen Memento en The Blacklist.

Chicago Fire en Chicago PD krijgen er een spin-off bij: Chicago Med. Zoals de titel al doet vermoeden is dit een ziekenhuisdrama in Chicago. Een team van dokters behandelen telkens nieuwe zaken waar onder druk de nodige vriendschappen zullen ontstaan. Ook zullen er bekende gezichten uit de andere twee series opduiken.

De serie Blindspot zien we een Jane Doe naakt op Times Square liggen terwijl ze onder de tatoages zit. Ze weet niet meer wie ze is en hoe ze daar terecht kwam. Op haar rug staat de naam van een FBI Agent, Kurt Weller en die komt er al snel achter dat elke tattoo een onopgeloste moordzaak is. Ze komen telkens dichter bij haar identiteit en natuurlijk worden er de nodige mysteries ontrafeld.

Heartbreaker is ook een medische dramaserie. Deze volgt het leven van Dr Alex Panttierre (Melissa George), zij doet harttransplantaties en ze is een van de weinige vrouwen die dat doen. De serie is gebaseerd op het leven van Dr. Kathy Magliato.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven