web analytics

Muzikale dramaserie Daisy Jones & the Six bij Prime Video

Vanaf vrijdag 3 maart is bij Prime Video de Amerikaanse muzikale dramaserie Daisy Jones & the Six te zien. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Taylor Jenkins Reid die vooral inspiratie kreeg door de Amerikaanse band Fleetwood Mac en telt tien afleveringen.

De serie gaat over het verhaal van de iconische jaren 70 band, Daisy Jones & the Six en de twee leadzangers, Daisy Jones (Riley Keough) en Billy Dunne (Sam Claflin). Maar ook over keyboardspeler Karen Sirko (Suki Waterhouse), de nuchtere drummer Warren Rhodes (Sebastian Chacon), Graham Dunne (Will Harrison), de jongere broer van Billy die de wens had om een band te beginnen en Eddie Roundtree (Josh Whitehouse), de bassist die liever een eigen band heeft.

We zien hoe de paden van de band en Daisy elkaar kruisen voor een samenwerking voor één single, wat leidt tot een hitalbum, tours, jaloerse partners en een lastige werksfeer. En dan opeens na een uitverkochte show in Chicago stoppen ze er mee. Tientallen jaren later gaan de bandleden er mee akkoord op de waarheid naar buiten te brengen en zien we hoe een iconische band op het hoogtepunt van hun roem kan imploderen.

Daisy Jones & the Six is vanaf 3 maart elke vrijdag te zien bij Prime Video

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven