web analytics

Misdaadserie The Staircase bij HBO Max

The StaircaseVanaf vrijdag 6 mei is de Amerikaanse misdaadserie The Staircase te zien. De serie telt acht afleveringen en is gebaseerd op de gelijknamige true crime docuserie.

De serie gaat over het leven van Michael Peterson (Colin Firth), zijn familie en de verdachte dood van zijn vrouw Kathleen (Toni Collette) die onderaan de trap lag op 9 december 2001. We zien hoe Michael wordt opgepakt en hoe zijn advocaat David Rudolf (Michael Stuhlbarg) zijn best beentje voor zet. Ook zien we de grote gezamenlijke familie van Michael en Kathleen. De adoptiedochter van Michael, (Sophie Turner en Odessa Young) staan aan zijn kant, terwijl de dochter van Kathleen, Caitlin (Olivia DeJonge) niet aan zijn kant staat door toedoen van Kathleens zus Candace (Rosemarie DeWitt). De twee zonen (Dane DeHaan en Patrick Schwarzenegger) hebben zo hun eigen problemen en staan niet te trappelen om aan zijn kant te staan.

In de laatste afleveringen zien we hoe regisseur Lestrade (Vincent Vermignon) en producent Denis Ponet (Frank Feys) interesse hebben in de zaak en een manier moeten vinden hoe ze de docu-drama in beeld gaan brengen.

The Staircase is vanaf vrijdag 6 mei wekelijks te zien bij HBO Max

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven