web analytics

Misdaadserie Loch Ness bij Videoland, Canvas en RTL4

Loch NessVanaf vrijdag 7 juli is de Britse serie Loch Ness (Alternatieve titel is The Loch) te zien. De serie telt zes afleveringen.

In deze serie wordt een gemeenschap opgeschrikt door een seriemoordenaar en gaat het om leven en dood voor de lokale detective Annie Redford (Laura Fraser) die geconfronteerd wordt met haar eerste moordzaak. Ze wordt door haar baas Frank Smilie (John Sessions) naar het strand gestuurd om de restanten van een grap op te ruimen, volgens de lokale journalisten zouden de restanten van het Loch Ness monster zijn aangespoeld. Maar als ze daar aankomt met de onervaren Jason Denny (Murray Fraser) vindt ze naast de dierlijke resten ook een hart.

We zien ook dat pianoleraar Niall Swift (Jordan McCurrach) wordt ontslagen door weduwnaar Dr Marr (John Heffernan) na een ruzie. Vlak daarna ontvangt hij een berichtje dat iemand hem wil ontmoeten. Een paar uur later zien we de schooldirecteur Craig Petrie (Alastair Mackenzie) in zijn hardloopoutfit over het dode lichaam van Naill staan. Detective Lauren Quigley (Siobhan Finneran) doet het onderzoek en roept ook forensisch psycholoog Blake Albrighton (Don Gilet) bij deze zaak. De zaak wordt ingewikkelder als het hart van het strand menselijk blijkt te zijn en de grappenmakers, Jonjo (Keiran Gallacher), Kieran (Jack Bannon) en Annie’s dochter Evie (Shona McHugh) worden ondervraagd. Hierdoor wordt Annie van de zaak gehaald en dat leidt tot spanningen. Ondertussen ontwaakt Jordan (Oliver Greenall), de broer van Kieran, die het locked-in-syndroom heeft.

De serie Loch Ness is vanaf vrijdag 7 juli beschikbaar bij Videoland.

Vanaf zaterdag 30 september is de serie om 20:30 en 21:30 te zien bij Canvas

Vanaf zondag 5 november is de serie om 21:30 te zien bij RTL4

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven