web analytics

Miniserie Gouden Bergen bij SBS6 te zien

Gouden Bergen
Op 7 en 14 januari zendt SBS6 de twee-delige dramaserie Gouden Bergen uit. De serie is van de makers van Gooische Vrouwen en Dicorce en speelt zich af in het Noord-Hollandse dorp Bergen.

Zes vrouwen, buurvrouwen en vriendinnen wonen in Bergen het lijkt alsof ze een luizenleventje leiden vol met mooie spullen, prachtige huizen en de gouden credtcards. Maar de zes welvarende vrouwen dreigen af te glijden naar de rand van de afgrond door hun mannen. Want hoewel er echtgenoten plotseling vertrekken, of in coma liggen, of achter de tralies zitten of ineens failliet gaan, de dames doen echt alles om hun luxe leven in stand te houden, al moeten ze soms van het rechte pad af.

Eva Duijvestein speelt zakenvrouw Eline die een relatie heeft met Noortje (Jelka van Houten). De één wil kinderen en de ander niet, maar Eline heeft ook nog een groot geheim wat naar buiten komt. Plien van Bennekom speelt Myrna die het moeilijk heeft in de overgang en dat zet haar huwelijk met haar man gespeeld door Diederik Ebbinge onder druk. De andere vrouwlijke hoofdrolspelers zijn: Tina de Bruin, Margo Dames en Fockeline Ouwerkerk en de overige mannen worden gespeeld door Vincent Croiset, Viggo Waas en Hajo Bruins.

Als de kijkcijfers goed zijn dan komt er een vervolg van Gouden Bergen, het schijnt dat de scripts al klaar liggen.

Gouden Bergen wordt uitgezonden op 7 en 14 januari om 20:30 bij SBS6

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven