Midsomer Murders seizoen 20 bij NPO1 en één

Midsomer MurdersHet twintigste seizoen van de Britse detective Midsomer Murders is vanaf woensdag 5 september te zien bij NPO1 en vanaf vrijdag 7 september bij één. Dit seizoen telt zes afleveringen.

Ook dit seizoen moeten Barnaby (Neil Dudgeon) en brigadier Winter (Nick Hendrix) weer verschillende moorden oplossen. Nieuw dit seizoen is Dr. Fleur Perkins (Annette Badland) als patholoog. In de eerste aflevering wordt er een nieuwe brouwerij geopend, maar dan zit er een lijk in één van de vaten. In de tweede aflevering wordt vlinderverzamelaar Mahesh Sidana vermoord. Die zaak heeft niet alleen zijn weerslag op hun directe omgeving, maar ook in het buitenland. Ze proberen de dader te vinden met de hulp van een oude vriend.

In de derde aflevering is er een stripfestival aan de gang en wordt er een voormalig supermodel vermoord. De enige aanwijzing is een stripboek waarin meerdere bewoners worden beschuldigd. In de vierde aflevering wordt er iemand bij de plaatselijke rugbyclub vermoord. In de vijfde aflevering moet Barnaby mee naar een bruiloft waar de feeststemming omslaat als de bruid dood wordt gevonden.Is het een ex-geliefde of een uit de hand gelopen drugszaak? In de zesde aflevering zorgt een circus voor opschudding: horrorclowns, oude familieruzies en loyaliteitsconflicten. Dan is er ook nog een moord en een gruwelijke vondst.

Midsomer Murders is vanaf 5 september elke woensdag om 21:30 te zien bij NPO1 en vanaf 7 september elke vrijdag om 20:40 bij één

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *