web analytics

Locke & Key seizoen 3 bij Netflix

Locke & keyOp woensdag 10 augustus is bij Netflix het derde en laatste seizoen van de Amerikaanse serie Locke & Key te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In de eerste twee seizoenen zagen we dat Tyler (Connor Jessup), Kinsey (Emilia Jones) en Bode (Jackson Robert Scott) met hun moeder Nina (Darby Stanchfield) verhuisde naar Matheson na de dood van hun vader en gingen wonen in het Keyhouse. Daar ontdekte ze al snel enkele magische sleutels die deuren kan openen. Net nadat ze dachten dat het rustig zou worden gebruikt Eden (Hallea Jones) de echo-sleutel en ze brengt hiermee Kapitein Fredrick Gideon (Kevin Durand) terug als een echo en hij wil wraak nemen op de familie Loches.

Hun moeder Nina heeft de geheugensleutel gebruikt en kan zich nu weer magie herinneren. Tyler, die bijna achttien wordt en dus magie bijna niet meer kan zien, besluit de sleutel niet te gebruiken en dus heeft hij maar beperkt de tijd om zijn familie te helpen in de laatste strijd tegen Gideon die zijn soldaten opnieuw tot leven laat komen.

Het derde en laatste seizoen van Locke & Key is vanaf 10 augustus te zien bij Netflix.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven