web analytics

Koreaanse serie Crash Landing on You bij Netflix

Crash Landing on YouVanaf dinsdag 24 december is bij Netflix de Koreaanse serie Crash Landing on You te zien. De serie telt zestien afleveringen.

In de serie volgen we Yoon Se-ri (Son Ye-jin) die de afgelopen jaren bezig is geweest om haar succesvolle modebedrijf uit de grond te stampen. Hoewel ze geen contact meer heeft met haar familie, wil haar vader Jeung-pyeong (Nam Kyung-eup) die eigenaar is van een van de grootste bedrijven van Zuid-Korea, dat ze naar hem toe komt. Tijdens dat gesprek blijkt dat hij wil dat Se-ri het bedrijf overneemt. Iets wat haar broers Se-joon (Choi Dae-hoon) en Se-hyung (Park Hyung-soo) niet verwachten. Maar ze moet eerst een jumpsuit testen die haar bedrijf heeft ontwikkeld. Dus besluit ze om te gaan paragliden, het gaat goed, tot ze terecht komt in een tornado en ongedeerd in een boom terecht komt.

Als ze uit de boom springt valt ze bovenop Kapitein Ri Jung-hyuk (Hyun Bin). Niet veel later ontdekt ze dat ze in Noord-Korea is geland en probeert ze te vluchten naar de Zuid-Koreaanse kant van de grens. Maar dan blijkt dat ze juist dieper Noord-Korea in loopt. Ri Jung-hyuk vindt en verstopt haar om haar te beschermen.

Crash Landing on You is vanaf dinsdag 24 december te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven