Komische dramaserie Zomer in Zeeland bij SBS6

Zomer in ZeelandVanaf maandag 8 januari is bij SBS6 de nieuwe Nederlandse komische dramaserie Zomer in Zeeland te zien. De serie is gebaseerd op de Australische serie 800 words.

In de serie zien we hoe columnist Sjors Mulder (Daniël Boissevain) met zijn kinderen Fenna (Pip Pellens) en Jurgen (Tonko Bossen) verhuist naar het Zeeuwse dorp Lekzand om daar een nieuw leven te beginnen. De enige die zijn keuze begrijpt is zijn goede vriendin en hoofdredacteur Juul (Jennifer Hoffman).

Eenmaal in Zeeland gaat er ook van alles mis. Zo raakt de auto total loss door een groot rollend kunstwerk van een kunstenares (Nyncke Beekhuyzen). Als hij dan met de makelaar naar zijn nieuwe huis gaat blijkt hij het verkeerde huis te hebben gekocht wat een bouwval is. En door het gemis van zijn overleden vrouw gaat de verhuizing met de nodige emoties gepaard. Ondertussen is een aantal dames uit het dorp wel erg nieuwsgierig naar vrijgezel Sjors, tot ongenoegen van zijn dochter Fenna.

Andere acteurs zijn onder andere: Hanna Verboom, Charlie Chan Dagelet, Tamara Brinkman, Guido Pollemans, Marc Nochum, Wilbert Gieske, Kim-Lian van der Meij en Anne-Marie Jung

De serie Zomer in Zeeland is vanaf 8 januari elke maandag om 20:30 te zien bij SBS6

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *