Hervatting derde seizoen Arrow bij Veronica vanaf 29 maart

ArrowGoed nieuws voor de Arrow-fans: vanaf zondag 29 maart gaat Veronica weer verder met het uitzenden van het derde seizoen. Er is de afgelopen maanden wat geschoven met de serie, eerst op vrijdag toen op zaterdag en daarna helemaal uit het schema. Maar nu is de serie terug op de vertrouwde zondagavond en wel met een dubbelaflevering.

In de eerste aflevering (nummer 7) maken we kennis met een nieuw persoon die iemand met pijl en boog heeft vermoord. Het blijft Carrie Cutter te zijn die zichzelf Cupid noemt. Ze is nogal geobserdeerd door Arrow. In deze aflevering besluit Ray Palmer, de miljonair die Queen Consolidated heeft overgenomen om het bedrijf een nieuwe naam te geven en komen we achter zijn ware reden om het bedrijf te kopen.

De tweede aflevering is een speciale, dat is de cross-over aflevering met The Flash. In het tweede seizoen maakte we kennis met Barry Allen die door de bliksem werd geraakt en in een coma terecht kwam. Daar kwam hij na negen maanden uit en had ineens superkrachten: hij kan heel hard rennen. In deze aflevering gaan Oliver en Roy op zoek naar Digger Harkness, een moordenaar die een boemerang gebruikt. Barry wil meedoen met het onderzoek en Digger is juist op zoek naar Layla, de vrouw van John Diggle. Hij wil namelijk wraak: hij was een lid van de Suicide Squad.

Arrow is te zien vanaf zondag 29 maart om 21:25 op Veronica

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *