web analytics

HBO-serie Scenes from a Marriage bij Ziggo

Scenes from a MarriageVanaf maandag 13 september is bij Ziggo de Amerikaanse serie Scenes from a Marriage te zien. De serie is gebaseerd op de gelijknamige serie van Ingmar Bergman en telt vijf afleveringen.

De mini-serie gaat over liefde, haat, verlangens, monogamie, huwelijk en echtscheiding vanuit het perspectief van een hedendaags Amerikaans stel. We zien Mira (Jessica Chastain), een tech-executive die net buiten Boston woont met haar man Jonathan (Oscar Isaac) en hun jonge dochter Ava. Jonathan neemt het thuisleven op zich door zijn flexibele uren als filosofie-professor terwijl Mira veel van huis is en ook ’s avonds veel moet werken. In de eerste aflevering zien we hoe ze een interview geven aan Danielle (Sunita Mani), een student die uitzoekt in wat voor mate de moderne rolverdeling heeft bij succesvolle monogame koppels.

Maar al snel is duidelijk dat er meer met hun aan de hand is waar Jonathan van op de hoogte is en waar Mira het over wil hebben.We zien een huwelijk dat niet ontploft door één gebeurtenis, maar langzaam weg slijt tot de reden dat ze naar elkaar toe werden getrokken opeens verdwenen is.

Scenes from a Marriage is vanaf 13 september te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven