web analytics

Flikken Maastricht seizoen 11 bij NPO1

Flikken MaastrichtVanaf vrijdag 16 december is bij de AVROTROS op NPO1 het elfde seizoen te zien van de Nederlandse politieserie Flikken Maastricht.

In het elfde seizoen zien we of Eva (Angela Schijf) uit handen weet te komen van Officier van Justitie Jens Bols (Martijn Nieuwerf), die zich van een wel hele andere kant heeft laten zien. Ondertussen heeft Wolfs (Victor Reinier) zijn dochter Fleur (Maud Dolsma) uit de gevangenis gehaald en staat op het punt om naar Brazilië te vertrekken. Maar als hij hoort dat Eva gevaar loopt neemt hij een groot risico. In de strijd tegen en de zoektocht naar Bols en zijn criminele partners zijn Wolfs en Eva op elkaar aangewezen.

Hun collega Romeo (Sergio Romero IJssel) moet een teruggekeerde Syriëganger moniteren, dat geen makkelijke taak is als ook de AIVD zich er mee gaat bemoeien. Maar gelukkig kan hij op steun rekenen van Marion (Oda Spelbos). Ook lijkt hij eindelijk zijn geluk in de liefde te vinden. Gastrollen dit seizoen zijn ervan onder anderen: Marnie Blok, Caya de Groot, Rik Hoogendoorn, Saskia Temmink, Carly Wijs als Bea Middelkoop die in het tweede seizoen de crimineel was waar Eva’s vriend Frank toen zaken mee deed en Joel de Tombe als Joe Verwaayen, de stagiair die in het negende seizoen tijdelijk Romeo verving.

Het elfde seizoen van Flikken Maastricht is vanaf 16 december elke vrijdag om 20:30 te zien bij NPO1.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven