web analytics

Eerste seizoen The Art of More bij één

The Art of MoreVanaf 4 februari is bij één dagelijks de serie The Art of More te zien. Het eerste seizoen telt tien afleveringen. De serie volgt eigenlijk de manupulaties en verleidingen die nodig zijn om de rechten van een collectie te beheren.

The Art of More speelt zich af in de wereld van een veilighuis. We volgen Graham Connor (Christian Cooke), een veteraan die in de Irakoorlog heeft gezeten en gestolen goederen heeft gesmokkeld. Nu werkt hij bij Parke-Mason, een veilinghuis. Omdat hij grag promotie wil heeft hij zijn zinnen gezet op de vastgoedmiljonair Samuel Brukner (Dennis Quaid) die een enorme kunstcollectie heeft. Graham moet het opnemen tegen Roxana Whitman (Kate Bosworth) die voor een rivaliserend veilinghuis werkt. Graham krijgt wat hulp van de aristocraat Arthur Davenport (Cary Elwes) en dan duiken ook nog de oude ‘collega’s’ op waarmee hij smokkelde.

Het eerste seizoen The Art of More is vanaf donderdag 4 februari, vanaf maandag t/m donderdag zo rond 23:00 te zien op één.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven