één kondigt feelgood-dramaserie Zie mij graag aan

éénDe Belgische zender één heeft aangekondigt dat ze op zijn vroegst in 2017 de dramaserie Zie mij graag gaan uitzenden.

Eind maart zijn de opnames begonnen van deze humoristische feelgood-reeks die gaat over Anna (Alejandra Theus) die nadat haar man is vreemdgegaan een einde maakt aan hun huwelijk. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en twee kinderen? Want eigenlijk wil ze het liefst onder de dekens duiken, maar toch gaat ze haar nieuwe leven enthousiast omarmen en gesteuend door haar vriendinnen en corrigerend ondergoed vol frisse moed op zoek naar haar nieuwe prins op het witte paard.

De serie gaat over kleine alledaagse situaties zoals de ex die voor de eerste keer de kinderen komt halen, voor het eerst internetdaten, situaties die soms wel heel pijnlijk en genant worden, maar er is ook veel feelgood want Anna analyseert dat er voor gescheiden moeders alleen maar mannen overblijven die in de uitverkoopbak liggen en dat het opvoeden van kinderen tegen een wedstrijdje hobby sparen voor je kind is. De reeks is bedacht door Siska Leemans en Hilde Pallen die uit hun eigen leven hebben geput. De regie is voor Cecilia Verheyden en Toon Slembrouck. Andere acteurs die meespelen zijn: Ini Massez, Tine Embrechts, Stan Van Samang en Wouter Bruneel.

Lees ook:

Redactie