web analytics

Duitse serie Sam ein Sachse bij Disney+

Op woensdag 26 april is bij Disney+ de Duitse serie Sam ein Sachse te zien. De serie telt zeven afleveringen.

Sam (Malick Bauer) groeit op als een buitenbeentje. In het voorstedelijke leven in Saksen rond de eeuwwisseling is geen plaats voor een zwarte jongen. Maar Sam’s leven zal wegen inslaan die hem aan beide kanten van de wet brengen en van hem een sensatie maken in een achtergebleven land.

Sam heeft een paar dingen die hem drijven als hij besluit bij de politie te gaan. Zo is er de afsluiting met de gewelddadige dood van zijn vader die zwaar op hem drukt. Aan de andere kant is Sam op zoek naar steun, gemeenschap, een plek waar hij echt thuishoort, een gevoel dat hem tot nu toe is ontgaan. Aanvankelijk lijkt alles de goede kant op te gaan, en de media kunnen geen genoeg krijgen van de eerste zwarte politieagent in het Saksen van na de hereniging van Duitsland.

Maar Sam’s hoop verdwijnt snel in het niets als hij weer op afwijzing stuit. Het duurt niet lang voordat hij een nieuwe baan zoekt en zijn eigen bedrijf opricht. Om het succes van het bedrijf te verzekeren, dwaalt Sam echter af, wat hem in steeds gevaarlijkere zaken brengt. Uiteindelijk bevindt hij zich plotseling aan de andere kant van de wet – en verliest daarbij zijn vrijheid. In de gevangenis begint een geheel nieuwe fase van zijn leven.

Sam ein Sachse is vanaf woensdag 26 april te zien bij Disney+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven