Dicte seizoen 3 bij NPO2

DicteVanaf zondag 17 juni is bij NPO2 het derde seizoen van de Deense detective Dicte te zien. Dit seizoen telt vijf afleveringen.

In de eerste aflevering zien we dat Dicte (Iben Hjejle) trouwt met Bo (Dar Salim) en ook haar baan als misdaadjournaliste zegt ze op om zich te focussen op het schrijven van een boek. Bo vertrekt naar Libanon voor een fotoreportage en als Dicte hem wil ophalen op het vliegveld blijkt hij onvindbaar. Het blijkt dat hij wordt gegijzeld en Dicte doet alles om aan het losgeld te komen. Ze gaat opnieuw aan de slag als journaliste.

In de andere afleveringen krijgt Rose (Emilie Kruse) een baan als stagiair bij een psychiatrische afdeling waar op haar eerste werkdag een jong schizofreen meisje overlijd onder verdachte omstandigheden en daarna overlijdt nog een meisje, dus duikt Dicte in de zaak, al vraagt ze zich wel af hoe ze aan informatie komt zonder hulp van Wagner (Lars Brygmann). In een andere aflevering krijgt Dicte te maken met een roofoverval en krijgt ze te horen dat ze een zus heeft.

Het derde seizoen van Dicte is vanaf 17 juni elke zondag om 20:25 te zien bij NPO2

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *