Derde seizoen van komedieserie Ballers bij Ziggo

BallersVanaf maandag 24 juli is bij Ziggo wekelijks het derde seizoen te zien van de Amerikaanse komedieserie Ballers. Het derde seizoen telt tien afleveringen.

In het derde seizoen is Spencer Strasmore (Dwayne Johnson) weer terug met nieuwe doelen en hij hoopt nieuwe spelers aan zich te binden en degene die hij heeft tevreden te houden. Ondertussen is hij samen met Joe Krutel (Rob Corddry) bezig om een jackpot deal te sluiten. Ricky Jerret (John David Washington) zijn nieuwe ontdekkingen hebben zijn weerslag op zijn persoonlijke en professionele leven. Vernon Littlefield (Donovan Carter) en Reggie (London Brown) accepteren een nogal riskante promotiedeal en oudspeler Charles Greane (Omar Miller) merkt dat het werken in de frontoffice net zo hard is als het spelen op het veld. Jason Antolotti (Troy Garity) houdt zich bezig met het maken van deals om de bankrekeningen en de ego’s van de supersterren te strelen.

Het derde seizoen van Ballers is vanaf 24 juli elke maandag te zien bij Ziggo On Demand bij het Ziggo Movies & Series XL pakket

Lees ook:

Redactie