web analytics

Tweede seizoen True Detective eind juni bij HBO

True Detective De Amerikaanse kabelzender HBO heeft van drie series een startdatum bekend gemaakt, onder andere van het langverwachte tweede seizoen van True Detective.

In de Verenigde Staten wordt het tweede seizoen van True Detective uitgezonden op zondag 21 juni. Acht afleveringen worden dan uitgezonden over een bizarre moord die drie politieagenten en een crimineel samenbrengen die te maken krijgen met samenzweringen en verraad. Hoofdrollen worden gespeeld door Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams en Taylor Kitsch.

Daarna begint de komedieserie Ballers met tien afleveringen. De serie gaat over Spencer Strasmore (Dwayne ‘The Rock’ Johnson), een oud American Footballspeler die nu een mentor is voor huidige en voormalige spelers. Andere hoofdrolspelers zijn onder andere Rob Corrdry, Omar Benson Miller en Arielle Kebble.

Ook komedieserie The Brinks begint op 21 juni, met een tien afleveringen tellend seizoen. Deze zwarte komedie gaat over een geopolitieke kwestie en het effect daarvan op drie mannen: Minister van Buitenlandse zaken Walter Larson (Tim Robbins), de lage diplomaat Alex Talbot (Jack Black) en piloot bij de marine Zeke Tilson (Pablo Schreiber). Zij moeten ondanks de chaos om hen heen de wereld redden van het uitbreken van de derde Wereldoorlog.

De verwachting is dat deze series een dag later, maandag 22 juni, te zien zijn in Nederland bij HBO.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven