Derde seizoen Narcos bij Netflix

NarcosVanaf vrijdag 1 september is bij Netflix het derde seizoen van de misdaadserie Narcos te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het derde seizoen moet DEA-agent Javier Pena (Pedro Pascal) opnieuw in actie komen en deze keer is het om Cali Cartel op te rollen. Hij werkt samen met de jonge agent Chris Feistl (Michael Stahl-David) en Daniel Van Ness (Matt Whelan). Bij het Cali Cartel waren er vier mannen de baas die elk hun eigen aspect van de organisatie op zich namen. Zo is er Gilberto Rodriguez Orejuela (Damian Alcazar) die vooral mensen omkoopt, loyaliteit koopt en een legitiem gezicht is van de criminele organisatie. Zijn broer Miguel (Francisco Denis) is het brein van de organisatie en houdt zich bezig met de legale onderdelen zoals de voetbalclub America de Cali. Pacho Herrera (Alberto Ammann) is een huurmoordenaar en staat aan het hoofd van de internationale distributie en José ‘Don Chepe’ Santacruz Londono (Pepe Rapazote) zit in New York en is verantwoordelijk voor de Amerikaanse tak van het netwerk.

Als het seizoen begint wil Gilberto zich terugtrekken uit de organisatie en zegt hij tegen de anderen dat binnen zes maanden ze zich terugtrekken uit de cocaïne-handel. Niet iedereen gelooft het, ook de DEA niet die al hun aandacht op het Cali Cartel hebben gevestigd.

Het derde seizoen van Narcos is vanaf 1 september te zien bij Netflix

Lees ook:

Redactie