CBS met Fam, The Code, Magnum P.I. en meer

CBSDe Amerikaanse zender CBS heeft verschillende series aangekondigd voor het komende seizoen (2018-2019)

Ze kondigde ze de komedieserie Fam aan. In de serie zien we hoe de droom van een jonge vrouw van een goed leven met haar verloofde en zijn uit een goed milieu komende familie wordt verpest als haar ontspoorde jongere halfzus bij haar komt wonen om zo hun ontspoorde vader te ontvluchten. Acteurs zijn: Nina Dobrev, Tone Bell, Odessa Adlon, Brian Stokes Mitchell en Sheryl Lee Ralph.

Een nieuwe dramaserie is The Code. In de serie zien we de knapste koppen van het land de grootste uitdagingen aannemen – in de rechtszaal en daarbuiten, waar elke advocaat een aanklager, strafrechtadvocaat, onderzoeker en marinier is. Acteurs zijn: Anna Wood, Ato Essandoh, Phillipa Soo en Raffi Barsoumian.

Ook komt met de zender met God Friended Me. In de serie worden de vragen van geloof, bestaan en wetenschap worden beantwoord. Een nogal uitgesproken atheist krijgt een vriendschapsverzoek van God en daarmee staat zijn wereld op zijn kop. Hij zorgt voor verandering in de levens van degene om hem heen. Acteurs: Brandon Micheal Hall, Violett Beane, Suraj Sharma, Javicia Leslie, Joe Morton

In Magnum P.I. volgen we Thomas Magnum, een oud-Navy Seal die terugkeert uit Afghanistan en zijn militaire vaardigheden gebruikt als een privé-detective. De serie is een nieuwe versie van Magnum P.I. die van 1980 tot 1988 liep. Acteurs: Jay Hernandez, Perdita Weeks, Zachary Knighton, Stephen Hill

In The Red Line zien we hoe een blanke agent in Chicago die per ongeluk schiet en een donkere dokter dood. We volgen drie verschillende families die een connectie hebben met de zaak en het verhaal wordt van die perspectieven verteld. Acteurs: Noah Wyle, Emayatzy Corinealdi, Aliyah Royale, Noel Fisher, Michael Patrick Thornton, Vinny Chhibber, Howard Charles, Elizabeth Laidlaw.

Lees ook:

Redactie