web analytics

Britse serie Smothered bij SkyShowtime

Vanaf maandag 18 december is bij SkyShowtime de Britse romantische serie Smothered te zien. De serie telt zes afleveringen.

Sammy (Danielle Vitalis) is een onafhankelijke jonge vrouw die helemaal klaar is met dating apps en al helemaal met mannen die maar niet volwassen willen worden. Tom (Jon Pointing) heeft nog nooit naar links of naar rechts geswiped, heeft alles voor elkaar en ondanks zijn warme hart heeft hij de nodige dingen meegemaakt. Tijdens een avond uit ontmoeten ze elkaar, zingen ze dronken liedjes bij de karaoke en gebeurt er wat je denkt dat er zal gebeuren: ze krijgen iets met elkaar.

Ze hebben het geniale idee om affaire van drie weken te beginnen, zonder veel van elkaar te weten te komen en daarna elkaar nooit meer spreken. Het klinkt simpel, en wat bedoeld was als een paar weken goede seks, pasta in bed en elkaar alleen maar aanspreken met de voornaam valt toch die vonken die er vanaf vliegen niet te ontkennen. Maar dan ontdekt Sammy dat er een andere vrouw in het leven Tom is: Zijn zes jaar oude dochter Ellie.

Smothered is vanaf maandag 18 december te zien bij SkyShowtime

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven