web analytics

Britse miniserie The Salisbury Poisonings bij NPO2 en BBC First

The Salisbury PoisoningsVanaf woensdag 17 februari is bij BBC First de Britse serie The Salisbury Poisonings te zien. De serie telt drie afleveringen.

Het is 4 maart 2018, ambulances gaan naar het centrum van Salisbury omdat de twee Russen Sergei en Yulia Skripal bewusteloos op een bankje in het park zitten. Ze worden naar het ziekenhuis gebracht en de dokters daar hebben moeite om de oorzaak van hun ziekte te vinden.

Ondertussen begint detective Nick Bailey (Rafe Spall) met zijn onderzoek en begint in het huis van de familie Skripal, maar als hij dan terugkeert op zijn werk begint hij ook ziek te worden. De directeur van volksgezondheid, Tracy Daszkiewicz (Anne-Marie Duff) wordt geroepen om een vergadering bij te wonen waar uit blijkt dat het een poging tot moord was met een nog onbekend gif. Tracy ziet het gevaar en adviseert om de hoofdwegen af te sluiten, maar als camerabeelden laten zien dat de Skripals door de hele stad zijn gezien is ze bang dat de hele stad geïnfecteerd zou kunnen zijn. Ook zien we Dawn Sturgess (MyAnna Buring) die kwaad op zichzelf is dat ze een uitje met haar dochter heeft gemist en haar vriend Charlie Rowley (Johnny Harris) weet haar op te vrolijken.

The Salisbury Poisonings is vanaf 17 februari elke woensdag om 22:00 te zien bij BBC First.

Vanaf vrijdag 25 maart is de serie te zien om 23:03 bij NPO2

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven