Arrow seizoen 7 wekelijks bij Netflix

ArrowVanaf dinsdag 16 oktober is bij Netflix het zevende seizoen van superheldenserie Arrow te zien. Dit seizoen telt 22 afleveringen.

Nadat Oliver Queen (Stephen Amell) bekend maakte dat hij de Green Arrow is en zich bij de FBI gemeld heeft werd hij overgeplaatst naar de gevangenis. Daar zit hij nu vijf maanden en probeert hij vooral niet op te vallen, om zo te hopen op strafvermindering. Maar hij komt daar nogal wat bekenden tegen en wordt dus getest. Ondertussen hebben Diggle (David Ramsey) en Dinah (Juliana Harkavy) een nieuwe baan en zijn gestopt met hun heldentaak. Felicity (Emily Bett Rickards) en William (Jack Moore) zijn in een getuigenbeschermingsprogramma geplaatst.

Ricardo Diaz (Kirk Acevedo) heeft de Longbow Hunters naar Star City gebracht om de stad onder controle te krijgen. En dan verschijnt er ook opeens de Green Arrow, maar wie zit er onder het masker?

Het zevende seizoen van Arrow is vanaf 16 oktober elke dinsdag te zien bij Netflix, althans dat was de bedoeling. Arrow zou nu op zaterdag  20 oktober verschijnen

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *