web analytics

American Crime te zien bij 13th Street

American Crime
Op 14 april wordt het eerste seizoen van de serie American Crime uitgezonden bij 13th Street. Zoals we van de zender en van de titel mogen verwachten is het een crimeserie, die niet alleen de familie slachtoffers, maar ook verdachten volgt.

American Crime speelt zich af in het stadje Modesto, in het binnenland van Amerika. Daar neemt de criminaliteit toe als gevolg van bendes, drugshandel en verslaving. In de stad wordt een jong stel in hun eigen huis aangevallen. Matt Skokie, een oorlogsveteraan werd gedood en zijn vrouw Gwen verkracht en bewusteloos geslagen. Felicity Huffman speelt de moeder die uit is op bloed, Barb Hanlon.

Na deze moord zijn er vier verdachten aangehouden: Tony Gutiérrez (Johnny Ortiz), een tiener die makkelijk te beïnvloeden is en zelfs onder het oog van zijn hardwerkende vader Alonzo (Benito Martinez) niet uit de problemen weet te blijven. De tweede verdachte is Hector Tontz (Richard Cabral), een jonge man die slechte keuzes maakt. Carter Nix (Elvis Nolasco) en Abry Taylor (Caitlin Gerard) zijn de overige verdachten, twee verslaagden die langzaam kapot gaan. Hoewel alle verdachten in het profiel passen lijken de situaties veel lastiger dan gedacht, net als de situaties van de slachtoffers. Als er dan ook nog connecties blijken te zijn tussen de slachtoffers en de verdachten en hun families lopen de spanningen in het stadje helemaal op.

Het eerste seizoen van American Crime wordt vanaf dinsdag 14 april om 21:00 uitgezonden op 13th Street.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven