web analytics

American Crime Story: The O.J. Trial bij SBS9 te zien

American Crime StoryBij Net5 is vanaf 2 mei de Amerikaanse serie American Crime Story te zien. Het eerste seizoen heeft de titel The O.J. Simpson Trial en telt tien afleveringen. De serie wordt vanaf 6 maart 2017 door SBS9 uitgezonden.

In 1994 was er één gebeurtenis waar de hele wereld naar keek: de rechtszaak tegen American football-legende O.J. Simpson. Hij werd beschuldigd van de dubbele moord op zijn ex-vrouw Nicole Brown en haar vriend Ronald Goldman. In American Crime Story staat deze rechtszaak centraal en zien we deze uit het oogpunt van O.J. Simpson (Cuba Gooding Jr.) en van twee juridische teams. Aan de ene kant staat het juridische dreamteam van O.J. met Robert Shapiro (John Travolta), Robert Kardashian (David Schwimmer), Johnnie Cochran (Courtney B. Vance) en F. Lee Baily (Nathan Lane) die alles in werking stelt om vrijspraak te krijgen en aan de andere kant staat Justitie met onder andere Marcia Clarke (Sarah Paulson) en haar collega’s Bill Hodgmana (Christian Clemenson) en Christopher Darden (Sterling K. Brown) die overtuigd zijn dat de sportman schuldig is. Heel Amerika wordt tijdens het proces in tweeën gedeeld doordat de advocaten van O.J. de nadruk leggen op zijn Afro-Amerikaanse afkomst en de mogelijke racisme door de blanke politie.

American Crime Story: The O.J. Simpson Trial is vanaf 2 mei elke maandag met dubbele afleveringen vanaf 21:30 te zien bij Net5.

Vanaf maandag 6 maart is de serie elke week met dubbele afleveringen vanaf 20:30 te zien bij SBS9

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven