web analytics

Spaanse thriller La ultima noche en tremore Beach bij Netflix

Op vrijdag 25 oktober is bij Netflix de Spaanse psychologische thriller La ultima noche en tremore Beach te zien. De serie telt acht afleveringen en is gebaseerd op het boek De laatste nacht op Tremore Beach van Mikel Santiago.

De serie volgt Álex (Javier Rey), een beroemde pianist en soundtrackcomponist, die worstelt met een creatieve crisis. Om zijn inspiratie terug te vinden, besluit Álex zich terug te trekken in een afgelegen kustdorpje in het noorden van het land samen met muzikant Judy (Ana Polvorosa). Het dorp lijkt geïsoleerd van de rest van de wereld, en de enige bewoners in de buurt zijn Leo (Willy Toledo) en María (Pilar Castro), een getrouwd stel dat aan de overkant van de straat woont.

Aanvankelijk lijkt Álex het ideale toevluchtsoord te hebben gevonden om in alle rust aan zijn laatste werk te kunnen werken. Het serene landschap en de stilte van de omgeving helpen hem om zich te concentreren. Maar het lot slaat toe tijdens een hevige storm, wanneer Álex een ernstig ongeluk krijgt, hij wordt geraakt door de bliksem. Wat daarna volgt, verandert zijn rustige verblijf in een huiveringwekkende nachtmerrie.

Vanaf het moment van het ongeluk begint Álex steeds angstaanjagendere visioenen te krijgen. Deze verontrustende beelden richten zich vooral op zijn enige buren, Leo en María. Zijn dagelijkse leven wordt een constante strijd met zijn eigen geest, waarin hij steeds meer begint te twijfelen aan wat echt is en wat zich alleen in zijn verwarde gedachten afspeelt.

La ultima noche en tremore Beach is vanaf vrijdag 25 oktober te zien bij Netflix

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven