web analytics

Tweede seizoen So Help me Todd bij Net5

Vanaf zaterdag 14 september is bij Net5 het tweede seizoen van de Amerikaanse serie So Help me Todd te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen en is ook het laatse seizoen, er komt geen seizoen 3.

Aan het einde van het eerste seizoen was er alleen maar goed nieuws: Margaret (Marcia Gay Harden) werd partner bij het advocatenkantoor, haar zoon Todd (Skyler Astin) kreeg zijn privédetectivelicensie weer terug en Allison (Madeline Wise) kreeg een aanbod voor een reis om uit te zoeken wie ze echt is. Ook keerde Margarets ex-man Harry (Mark Moses) terug uit IJsland en dat zorgt er voor dat de relatie tussen haar en Gus (Jeff Nordling) onder druk komt te staan.

In het tweede seizoen gaan de zaken bij Todd ook nog niet zo goed en de reis van Allison bleek oplichting te zijn. Het advocatenkantoor ziet er ook niet goed uit en Margaret moet mensen gaan ontslaan. In het vorige seizoen leken er wat romantische spanningen te zijn tussen Todd en Susan (Inga Schlingmann), maar nu lijkt hij zijn oog te hebben laten vallen op Judy (Heather Morris). Lyle (Tristen J. Winger) is helemaal weg van Alex (Vinessa Antoine), die weinig goeds in de zin blijkt te hebben.

So Help me Todd seizoen 2 is vanaf 14 september elke zaterdag om 21:00 te zien bij Net5

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven