web analytics

13 Reasons Why seizoen 2 bij Netflix

13 Reasons WhyVanaf vrijdag 18 mei is bij Netflix het tweede seizoen van de Amerikaanse serie 13 Reasons Why te zien. Dit seizoen telt dertien afleveringen.

In het tweede seizoen is het vijf maanden nadat de casettebandjes van Hannah Baker (Katherine Langford) openbaar werden gemaakt. Het is ook de start van het de rechtszaak tussen de familie Baker en de middelbare school. In dit seizoen krijgen we dus dertien verklaringen te horen. Elke aflevering volgt een personage die zijn of haar versie van de gebeurtenissen over Hannah zal vertellen.

Ondertussen is Clay (Dylan Minnette) nog steeds kapot van de dood van Hannah, maar hij pakt zijn leven op door een relatie aan te gaan met Skye (Sosie Bacon), die zo haar eigen problemen heeft. Maar dan krijgt hij polaroids in zijn locker waaruit blijkt dat Bryce (Justin Prentice) en zijn vrienden meer meisjes hebben lastig gevallen. Jessica (Alisha Boe) wordt door Olivia (Kate Walsh) en Clay opgeroepen om te getuigen dat Bryce haar ook verkracht heeft, maar ze heeft zo haar twijfels. Door haar vriendschap met Nina (Samantha Logan) kan ze haar boosheid meer kwijt. Alex (Miles Heizer) krijgt te maken met de gevolgen van zijn acties terwijl de school probeert studenten te laten zwijgen over wat Alex en Hannah hebben gedaan.

Het tweede seizoen van 13 Reasons Why is vanaf vrijdag 18 mei beschikbaar bij Netflix.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven