web analytics

Younger seizoen 7 bij Videoland

YoungerVanaf woensdag 21 april is wekelijks bij Videoland het zevende en laatste seizoen van Younger te zien. Dit seizoen telt twaalf afleveringen.

In dit laatste seizoen weten we eindelijk of Liza (Sutton Foster) zal eindigen met Josh (Nico Tortorella) of met Charles (Peter Hermann). Josh staat symbool voor haar leuke flirterige leven als neptwintiger terwijl Charles van haar eigen leeftijd is en de stabiele baas is. Aan het eind van het zesde seizoen leek het er op dat Liza en Charles bij elkaar zouden blijven, hij heeft haar in de seizoensfinale ten huwelijk gevraagd, maar al snel besluit ze daar nee op te antwoorden. En dan ontmoet ze niet veel later haar volgende crush: Kai Manning (Matt Passmore), een surfer die ook van het loslaten is en niet het type voor een stabiele relatie.

Nadat Liza en Josh hebben besloten om vrienden te blijven kon het natuurlijk niet uitblijven dat hij een nieuw iemand zou ontmoeten. Als een rapper twijfels heeft over een tattoo verschijnt manager KT (Ana Villafañe) en ze besluiten meteen af te spreken. Zijn huisgenoot Kelsey (Hilary Duff) zou haar eigen uitgeverij beginnen, maar ze keert weer terug naar Empirical.

Charles komt weer in contact met Quinn (Laura Benanti), de vrouw die bijna in zijn bedrijf investeerde en de reputatie daarvan kapot maakte. Maar nu wil ze vooral groeien als persoon en leren van haar fouten met een nieuw boek. En dat zorgt er voor dat ze weer samenwerkt met Charles en ze groeien dan ook steeds meer naar elkaar toe.

Het zevende en laatste seizoen van Younger is vanaf woensdag 21 april wekelijks te zien bij Videoland.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven