web analytics

Tweede seizoen Big Little Lies bij Ziggo

Big Little LiesVanaf maandag 10 juni is bij Ziggo wekelijks het tweede seizoen van de HBO-serie Big Little Lies te zien. Dit seizoen telt zeven afleveringen.

In het tweede seizoen zijn de vijf vrouwen meer en meer met elkaar verbonden, maar zijn er nog genoeg leugens te ontrafelen. Zo zien we of Madeline (Reese Witherspoon) eindelijk haar opvliegendheid opzij kan zetten. Heeft Renata (Laura Dern) het niet meer nodig om haar superioriteit te bewijzen, en gaat het nu eindelijk beter met Celeste (Nicole Kidman) nu ze geen last meer heeft van Perry, net zoals Jane (Shailene Woodley) nu van hem verlost is. Bonnie (Zoe Kravitz) moet omgaan met haar daden en met haar trauma uit haar jeugd. Ondertussen woont Mary Louise (Meryl Streep), de moeder van Perry, bij Celeste. Om voor de kinderen te zorgen, zegt ze. Ze is eigenlijk op zoek naar de waarheid over de dood van Perry.

Het tweede seizoen van Big Little Lies is vanaf maandag 10 juni te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven