The Bridge seizoen 4 te zien bij NPO2 en Lumière series

The BridgeVanaf dinsdag 2 januari is het vierde seizoen en laatste seizoen van de Scandinavische serie The Bridge te zien bij Lumière series. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In dit vierde en laatste seizoen van The Bridge zien we dat een vrouw is gestenigd op Peberholm, een Deens eilandje bij de Sontburg. Het gaat om Margrethe Thromod, een directeur van een migratiebureau die verwikkeld was in een deportatieschandaal. Rechercheur Henrik Sabroe (Thure Lindhard) begint met zijn Deense collega Jonas Mandrup (Mikael Birkkjær) begint hij het onderzoek naar deze lugubere moord. Hendrik mist wel zijn collega en vriendin Sage (Sofia Helin) die in de vrouwengevangenis van Ystadt zit voor de moord op haar moeder. Zij kan hem alleen niet helpen en ook zijn zoektocht naar zijn verdwenen dochters wordt gefrustreerd door haar gevangenschap.

Vanaf 2 januari is er elke week een aflevering te zien bij lumiereseries.com na het kopen van de serie op de website. De DVD van de serie verschijnt op 26 februari.

Het vierde seizoen is vanaf 21 juli elke zaterdag om 20:00 te zien bij NPO2

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *