web analytics

The Boys seizoen 2 bij Amazon Prime

The BoysOp vrijdag 4 september verschijnt bij Amazon Prime het tweede seizoen van de superheldenserie The Boys. Dit seizoen telt acht afleveringen.

In het eerste seizoen zagen we dat de groep The Boys begonnen met hun oorlog tegen The Seven, een groep van superhelden die corrupt zijn geworden. Hughie Campbell (Jack Quaid) kwam bij The Boys omdat zijn vriendin werd vermoord door een van The Seven. Later kreeg hij een relatie met Starlight (Erin Moriarty), het nieuwe lid van The Seven.

In het tweede seizoen zijn The Boys niet meer ondergronds en gaan ze verder in hun strijd terwijl ze gezocht worden, waaronder door Homelander (Antony Starr), de leider van The Seven, althans tot het bedrijf achter The Seven, Vought hun nieuwe leider Stan Edgar (Giancarlo Esposito) naar voren schuift en achter de schermen aan de touwtjes trekt. Bij The Seven is The Deep (Chace Crawford) vertrokken en op zoek naar zichzelf, terwijl bij de groep Stormfront (Aya Cash) nieuw is en vooral de andere leden irriteert.

De eerste drie afleveringen van het tweede seizoen van The Boys is vrijdag 4 september beschikbaar bij Amazon Prime, de overige afleveringen zijn wekelijks te zien.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven