Superhelden spin-off van Arrow en The Flash in ontwikkeling

Arrow Er schijnt weer een nieuwe spin-off aan te komen van Arrow en van The Flash. De zender CW schijnt interesse te hebben voor een nieuwe superheldenserie.

En het is nogal een apart project, want het wordt een superhelden-teamup serie. De hoofdrolspelers hebben nogal wat wenkbrauwen doen fronsen. Zo doet Brandon Routh mee als Ray Palmer/The Atom uit Arrow, Wentworth Miller als Leonard Snart/Captain Cold uit The Flash, Victor Gaber als Dr. Martin Stein uit The Flash en jawel Caity Lotz die we kennen als Sarah Lance/Black Canary uit Arrow. Daarnaast verschijnen er nog drie karakters uit de DC-stripboeken die nog nooit in een televisieserie zijn verschenen.

Die laatste is nogal apart, want Sarah werd in de eerste aflevering van het derde seizoen vermoord. Fans van de serie suggeren dat Sarah naar de Lazarus Pit wordt gebracht, waar doden tot leven komen. Anderen denken weer dat er een zogenaamde flashpoint-moment komt: Barry Allen als The Flash gaat terug in tijd en daardoor komt er een nieuwe werkelijkheid. Ook is het gek dat Martin Stein wel in de serie zit, maar zijn FIRESTORM-partner Ronnie Raymond niet. Het is allemaal nog onzeker, maar wat wel al duidelijk is dat de serie, als die er komt, wordt uitgezonden in Midseason, zo rond januari 2016. Het zou dus betekenen dat deze nieuwe serie als opvulling dient als Arrow of The Flash met pauze gaat, zoals Agent Carter heeft gedaan voor Agents of SHIELD.

Lees ook:

Redactie