web analytics

SBS6 hervat NCIS seizoen 12 vanaf september 2015

NCISVanaf 1 september zijn er weer gloednieuwe afleveringen te zien van NCIS. De zender hervat de uitzendingen van het twaalfde seizoen wanneer er geen Champions League wordt uitgezonden.

Er zijn nog tien afleveringen van het twaalde seizoen over om uit te zenden. In de eerste aflevering wordt het team gezet op een explosie bij een anti-terreur bijeenkomst. Gibbs (Mark Harmon) besluit zich van de zaak te halen om FBI-agent Fornell (gastrol van Joe Spano) te steunen. Hij heeft het erg moeilijk na de dood van zijn vrouw Diane, de ex-vrouw van Gibbs. Het team krijgt wat informatie over Sergei Mishnev (Alex Veadov) en weten hem dan ook te stoppen. In de tweede aflevering op dinsdag duikt de valse identiteit die voor Gibbs twintig jaar geleden is gemaakt op na een moord, dan blijkt dat verschillende undercovernamen zijn gelekt. In andere afleveringen dit seizoen jaagt het team op een schilderij, werken ze aan een oude zaak van 1979, gaan ze naar Afghanistan en maken ze jacht op de terroristengroep The Calling.

Het twaalfde seizoen van NCIS wordt vanaf 1 september elke dinsdag zonder voetbal uitgezonden om 20:30 en 21:30 op SBS6.

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven