web analytics

NCIS:LA seizoen 14 bij Net5

NCIS Los AngelesVanaf maandag 2 januari is bij Net5 het veertiende seizoen van de Amerikaanse serie NCIS: Los Angeles te zien.

In de eerste aflevering zoekt het team naar een verdachte en een motief na een bomaanslag op een grote faciliteit waar militaire gevechtsdrones in elkaar worden gezet. Ondertussen krijgen Callen (Chris O’Donnell) en Kilbride (Gerald McRaney) verontrustend nieuws over een lichaam dat in Syrië is gevonden. In andere afleveringen zien we dat een architectenduo die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen van beveiligde gebouwen worden gekidnapt. Het team begint een zoektocht om ze te bevrijden. Deeks (Eric Christian Olsen) en Kensi (Daniela Ruah) merken dat Rosa hulp nodig heeft met haar huiswerk en Anna (Bar Paly) denkt na over een andere carrière.

Het NCIS-team moet dit seizoen ook samenwerken met de FBI als de moordgroep The Body Stitchers weer opduikt nadat ze jaren geleden zijn opgepakt. En ze moeten de naam van Aiden Hanna (Tye White) zuiveren als hij na een vliegtuigcrash wordt beschuldigd de oorzaak van deze crash te zijn.

Het veertiende seizoen van NCIS:Los Angeles is vanaf 2 januari elke maandag om 21:25 te zien bij Net5

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven