web analytics

Muzikale komedie Girls5Eva te zien bij Netflix

Op woensdag 1 februari verschijnt bij Netflix de Amerikaanse muzikale komedieserie Girls5Eva. De serie telt twee seizoenen van ieder acht afleveringen en Netflix, die de serie heeft overgenomen van de Amerikaanse streamingsdienst Peacock heeft ook een derde seizoen aangekondigd.

De serie gaat over een meidengroep die in eind jaren 90 maar één hit heeft gehad en nu meer dan twintig jaar later een onverwachte kans krijgen op een comeback. De meidengroep Girls5Eva hadden succes met het nummer Famous5Eva, maar hun vervolgsingle ‘Quit Flying Planes at My Heart’ was een grote flop, vooral omdat het nummer één dag voor 9/11 werd uitgebracht. Sindsdien is de groep uit elkaar gevallen en is één van de vijf meiden, Ashley overleden. Maar dan bijna twintig jaar later hoort Dawn (Sara Bareilles) namelijk bij toeval het nieuwe nummer van rapper Lil Stinker (Jeremiah Craft) en herkent een sample van haar eigen nummer. Ze is nu getrouwd en heeft een kind, maar ook constant gestrest en werkt lange dagen bij het restaurant van haar broer. Ze gaat op zoek naar hun voormalige manager Larry (Jonathan Hadary) om haar royaltycheck van de sample op te halen en moet daardoor ook de andere drie meiden bezoeken.

Summer (Busy Philipps) heeft nog steeds een groot hart, is wat chaotisch en nu getrouwd met voormalig boybandlid Kev (Andrew Rannells). Gloria (Paula Pell) is een succesvolle tandarts, Wickie (Renée Elise Goldsberry) was degene met het talent in de groep en is solo gegaan, maar staat nu bekend als influencer op social media die het goed voor elkaar lijkt te hebben, met nadruk op lijkt. Al snel worden er plannen gemaakt voor een comeback en moeten de vier vrouwen weer opnieuw een band met elkaar opbouwen.

Girls5Eva is vanaf woensdag 1 februari te zien bij Netflix

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven