web analytics

Marco Polo krijgt tweede seizoen

Marco PoloHeel goed nieuws komt er van Netflix: de serie Marco Polo krijgt een tweede seizoen van opnieuw tien afleveringen.

Marco Polo, over de ontdekkingsreiziger die bij Kublai Khan aan het hof komt als een soort van gevangene krijgt dus een vervolg. De recensies waren niet heel erg goed, maargoed de recesenten hebben ook maar de eerste twee afleveringen gezien. Die zagen er heel mooi uit, dat wel, maar het kwam allemaal nog niet zo op gang. Elke aflevering werd beter en het is een heerlijke serie om in de winter te kijken. Dus ik ben heel blij dat er een tweede seizoen komt. Want er zijn geloof ik nog wel genoeg verhalen te vertellen.

Daarnaast maakte Netflix ook de datums bekend waarin verschillende series verschijnen: Zo komt de komedieserie Unbreakable Kimmy Schmidt op 6 maart. Kimmy (Ellie Kemper) ontsnapt uit een sekte en begint een nieuw leven. Twee weken later, op 20 maart verschijnt Bloodline. Een familiedramaserie waarbij het zwarte schaap uit de familie terugkeert en hiermee de familie verscheurt.

Op 10 April komt Daredevil. De eerste Marvelserie die op Netflix verschijnt. Blinde man is overdag een advocaat, maar ’s nachts trekt hij zijn superheldenpak aan en bestrijdt hij als Daredevil het onrecht in New York. Op 8 mei verschijnt dan Grace and Frankie. Jane Fonda en Lily Tomlin spelen de hoofdrollen als vrouwen die elkaar niet kunnen uitstaan en dan blijkt ook nog dat hun mannen er met elkaar van door zijn gegaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven