web analytics

Little America bij Apple TV+

Little AmericaOp vrijdag 17 januari is bij Apple TV+ de Amerikaanse serie Little America te zien. De serie telt acht op zichzelfstaande afleveringen

In de eerste aflevering volgen we Kabir (Eshan Inamdar) die met zijn ouders in hun kleine motel in Utah wonen. Als zijn ouders teruggestuurd worden naar India moet hij het motel draaiende houden. In de tweede afleveringen volgen we Marisol (Jearnest Corchado), de dochter van een Mexicaanse huishoudster zonder verblijfsvergunning die zich aanmeldt voor de squash-league om zo aan nieuwe schoenen te komen.

In de andere afleveringen volgen we een Nigeriaanse student (Conphidance) die langer in de VS moet blijven dan gedacht en moeite heeft om zich aan te passen. We zien een Franse vrouw (Mélanie Laurent) die in retraite gaat. Een gescheiden vrouw uit Uganda (Kemiyondo Coutinho) zoekt een nieuw levensdoel voordat haar moeder haar terug wil hebben in Uganda. Een Chinese telemarketeer (Angela Lin) wil een band met haar kinderen opbouwen op vakantie en een Iraanse medewerker van een parkeerplaats (Shaun Toub) doet een grote uitgave om zijn zoon niet uit huis te laten gaan. Een Syrische kok (Haaz Sleiman) wordt verstoten door zijn familie nadat ze er achter komen dat hij homo is.

Little America is vanaf vrijdag 17 januari te zien bij Apple TV+

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven