web analytics

Komedieserie Porters bij Disney+

PortersOp woensdag 25 augustus verschijnt bij Disney+ de Britse komedieserie Porters. De serie telt twee seizoenen van in totaal negen afleveringen.

Simon (Edward Easton) begint aan zijn nieuwe baan als porter in het St. Etheldreda ziekenhuis. Een porter zorgt er voor dat alles van de ene kant van het ziekenhuis naar de andere kant wordt gebracht, of het nu een patiënt is, een overleden persoon of een urinetest als er iets vervoerd moet worden heb je een porter nodig. De mentor van de porters zijn Frankie (Susan Wokoma) die als bijbaan Chinese viagra van de zwarte markt verkoopt én de in Duitsland geboren Tillman (Rutger Hauer). Tot hun hilariteit denkt Simon dan ook dat het porter zijn een tijdelijke stap is om zijn grote droom waar te maken: dokter worden. En dan wordt hij ook nog verliefd op Lucy (Claudia Jessie) een verpleegster, en verpleegsters daten geen porters.

Maar veel tijd om daar bij stil te staan heeft hij niet, want al snel heeft hij te maken met de harde, maar vermoeide Dr. Kelly (Jo Joyner), de terugkerende patiënt Mark (Mathew Horne), de schadelijke transplantatiechirurg Mr. Pradeep (Sanjeev Keenan) en de nietsontziende manager Jane Bison (Tanya Franks). In het tweede seizoen wordt Simon onder de vleugels genomen door Anthony (Daniel Mays), de ervaren snel pratende sjacheraar.

Porters is vanaf woensdag 25 augustus te zien bij Disney+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven