web analytics

Jack Ryan bij Amazon Prime

Jack RyanVanaf vrijdag 31 augustus is bij Amazone Prime Video de actieserie Jack Ryan te zien. Dit seizoen telt acht afleveringen en een tweede seizoen is al aangekondigd.

In de serie volgen we Jack Ryan (John Krasinski), die nu vier jaar bij de CIA werkt op de Terror Finance and Arms afdeling, waar hij verdachte geldstromen volgt. Op zijn afdeling heeft hij een nieuwe baas, Greeg (Wendell Pierce), die gedegradeerd is en waar Ryan niet de beste start mee heeft. Ze hebben ook een meningsverschil over de ontdekking van Ryan dat een multi-miljoenen transactie kan worden gelinkt aan de Islamitische activist Sheikh Suleiman (Ali Suliman). Al snel zit Jack midden in een terroristische samenzwering.

Verder zien we hoe Sheik Suleiman is geradicaliseerd en hoe zijn transformatie naar de ‘nieuwe Osama bin Laden’ er voor zorgde dat zijn familie uit elkaar viel. Hij heeft een goede relatie met zijn broer Ali (Haaz Sleiman), is (meestal) goed voor zijn mensen en doet zijn zaken heel slim. Zijn vrouw Hani (Dina Shihabi) heeft hem verlaten toen hij het slechte pad op ging en zij blijkt een belangrijk iemand te zijn om hem te verslaan. Ondertussen zien we ook hoe Jack zijn eerste ontmoeting heeft met Cathy Muller (Abbie Cornish), een dokter die gespecialiseerd is in besmettelijke ziektes.

Het eerste seizoen van Jack Ryan is vanaf vrijdag 31 augustus te zien bij Amazon Prime

Lees ook:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven