web analytics

I Know What You Did Last Summer bij Prime Video

I Know What You Did Last SummerVanaf vrijdag 15 oktober is bij Prime Video de Amerikaanse horrorserie I Know What You Did Last Summer te zien. De serie telt acht afleveringen.

In deze serie heeft een moordenaar het voorzien op een vriendengroep, een paar maanden nadat Lennon (Madison Iseman) om het leven is gekomen bij een auto-ongeluk. Voor het ongeluk waren Lemon en Allison al uit elkaar gegroeid na de dood van hun moeder. Allison zonderde zich af terwijl Lennon juist alles deed wat God verboden heeft. Tijdens het feest dat ze geslaagd zijn doet Lennon veel mensen pijn in haar vriendengroep en heeft ze ook seks met Dylan, de jongen waar Allison al een tijdje gek op is.

Als het tijd is naar huis te gaan gaat de vriendengroep bij Allison in de auto zitten terwijl ze denken dat ze Lennon is en ze gaan naar huis, maar vlakbij het strand rijden ze de echte Lennon aan. De groep denkt dat het Allison is en laten haar lichaam verdwijnen in de zee. Allison vertelt het verhaal aan haar vader en die zegt dat ze zich moet voordoen als Lennon om niet in de gevangenis terecht te komen.

Enkele maanden later keert Allison weer terug in het dorp als Lennon en krijgt de vriendengroep berichten dat ze weten wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Allison moet zich staande zien te houden in de vriendengroep van haar zus die bestaat uit Dylan (Ezekiel Goodman), die het juiste wil doen, Margot (Brianne Tju) die soms onuitstaanbaar is, Riley (Ashley Moore) is de underdog in de groep en Johnny (Sebastian Amoruso), de quarterback die iedereen bij elkaar wil houden. Samen moeten ze uitzoeken wie er achter hen aan zit en komen ze achter een duistere kant van hun stad en van zichzelf.

I Know What You Did Last Summer is vanaf 15 oktober elke vrijdag te zien bij Amazon Prime Video.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven