web analytics

HBO-komisch drama Enlightened bij Ziggo

EnlightenedVanaf zaterdag 1 september is bij Ziggo de serie Enlightened te zien. De serie telt twee seizoenen. Het eerste seizoen heeft tien afleveringen en het tweede seizoen acht afleveringen.

De serie volgt Amy Jellicoe (Laura Dern) die weer terugkeert naar Riverside, Californië, nadat ze twee maanden in een kliniek heeft gezeten na een mental breakdown door een degradatie op werk. Dit kwam omdat ze dronk op het werk en door een affaire te beginnen met haar getrouwde baas. Amy keert nu terug naar haar oude leven en wil zorgen voor verandering. Ze gaat wonen bij haar moeder Helen (Diane Ladd, in het echte leven ook de moeder van Laura Dern), waar ze niet zo’n beste band mee heeft. Ook komt ze weer in contact met haar ex-man Levi (Luke Wilson) die zijn eigen problemen en verslavingen heeft.

Ook keert ze weer terug op haar werk bij Abaddonn Industries. Vooral omdat HR-medewerkster Judy (Amy Hill) ontdekt dat Amy met haar bipolaire diagnose het bedrijf zou kunnen aanklagen voor discriminatie op basis van gezondheidsredenen. Amy moet nu op de data processing-afdeling werken waar Dougie (Timm Sharp) haar baas is. Amy denkt dat haar nieuwe werkplek een manier is om snel van haar af te komen en haar uit de buurt te houden van haar oude collega’s zoals assistent Krista (Sarah Burns), die nu haar oude baan heeft, en Damon (Charles Esten), haar voormalige baas. Maar op haar nieuwe werkplek ontdekt Amy een reeks van misbruik en corruptie en wil ze er voor zorgen dat dat gaat veranderen.

Enlightened is vanaf zaterdag 1 september te zien bij Ziggo On Demand bij het Ziggo Movies & Series XL pakket

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven