web analytics

Grey’s spinoff Station 19 bij Net5

Station 19Vanaf dinsdag 18 juni is bij Net5 de brandweerserie Station 19 te zien. De serie is een spinoff van de ziekenhuisserie Grey’s Anatomy. Het eerste seizoen telt tien afleveringen.

In deze serie volgen we brandweerkazerne 19 in Seattle en die staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera (Miguel Sandoval). Zijn dochter Andy (Jaina Lee Ortiz) maakt ook deel uit van het korps en heeft een relatie met Jack Gibson (Grey Damon). In de eerste aflevering rukt het team uit bij een brand in een huis en raakt de commandant gewond bij een ontploffing. In het ziekenhuis blijkt dat hij er erger aan toe is dan gedacht en moet er worden gezocht naar een opvolger binnen het korps: Iets wat Andy en Jack allebei zien zitten. Nieuw bij het korps is dokter Ben Warren (Jason George), die letterlijk en figuurlijk onderaan de ladder begint en beseft dat noodgevallen bij de brandweer anders zijn dan die in het ziekenhuis.

Station 19 is vanaf 18 juni elke dinsdag om 21:30 te zien bij Net5. En vanaf 25 juni elke dinsdag twee afleveringen om 20:30

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven