Godfather of Harlem seizoen 2 bij Ziggo

Godfather of HarlemVanaf maandag 20 september is bij Ziggo het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie Godfather of Harlem te zien. Dit seizoen telt tien afleveringen.

In het tweede seizoen doet Bumpy Jonson (Forest Whitaker) er alles aan om de lucratieve ‘french connection’, de pijplijn van heroine die van Marseille tot de havens van New York loopt, in zijn macht te krijgen en moet het daardoor opnemen tegen de New Yorkse misdaadfamilies. Met een distributiesysteem waarbij zwarte misdaadkopstukken bij betrokken zijn uit andere grote steden gebruikt Bumpy het idee van zijn vriend Malcolm X (Nigél Thatch) om de zwarte economie te stimuleren. Zijn plan kan op tegenwerking rekenen van niet alleen de Italianen, maar ook zijn vrouw Mayme (Ilfanesh Hadera), dochter Elise (Antoinette Crowe-Legacy), rivaal Adam Clayton Powell (Giancarlo Esposito), aanklager Robert Morgenthau (Justin Bartha) en zelfs Malcolm. We zien weer de raakpunten tussen de criminele onderwereld en de mensenrechten in het turbulente jaar 1964.

Het tweede seizoen van Godfather of Harlem is vanaf maandag 20 september te zien bij Ziggo on Demand bij het Movies & Series XL-pakket.

Lees ook:

Redactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *